måndag 10 november 2008

Pysselträffat

I lördags var jag på en mycket trevlig pysselträff i Norrfjärden, arrangerad av systrarna Johansson, Erica & Catarina. De hade flera trevliga utmaningar, dock hann jag bara vara med på två av dem då jag hade lite andra saker som jag skulle färdigställa.
Den första utmaningen var att göra ett lyxigt farsdagskort med silver eller guldinslag. Det kortet är överlämnat till min pappa & kommer inte att visas här. Den andra utmaningen var Scrapbingo och jag valde raden med:
Lila tema (Viola)-Brads-Två foton-Band/tyg-"Min första"

På denna LO Min första födelsedag har jag använt mig av tre olika papper ur Spring Fling Collection från Pink Paislee, journalingruta från Bam Pop, ticket från Sasha, Basic Greys Archaic brads, pärlfloss och dymo. Jag har använt två olika fluid chalk, Olive Pastel & Creamy Brown. Till rubriken så har jag använt mitt nya QuicKutzalfabet, Chemistry. Jag stansade ut bokstäverna i dekorgummi som jag fäst Biltemas dubbelhäftande tejp på. Vips så har man fina självhäftande bokstäver.

Givetvis så fick sambon ett fint farsdagskort av barnen. :) Det blev ett ganska enkelt diamond fold card av två papper ur Detours från October Afternoon, dymo, stickles och Dark Brown fluid chalk. Vikningen är inte speciellt svår och det blir ett mycket dekorativt kort, gärna med ett lite tjockare mönstrat papper som bas. Jag rekommenderar dock att man inte ska jobba med tjock cardstock, det är rätt besvärligt och det blir inte lika fina vikningar.

5 kommentarer:

 1. Åh, vilken härlig blogg du har! Jag gillar verkligen dina lugna färger på LO:sarna. Brunt och blått är ju så snyggt ihop!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade verkligen min första födelsedag, både upplägget, det lila temat och fotona! Kul att hitta till din blogg, hoppas vi får vara bordskamrater någon mer gång. Kram C

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för i lördags. Blev så kär i ditt Phoebe alfabete så jag var ut på ebay samma kväll :) Tyvärr har jag inte köpt nått än. Du hade så fin vikning på kortet, hoppas jag kan lista ut hur du har gjort för det vill jag gärna prova nån gång. Lo.n blev jättehärlig, var så kul när du inspirerades av namnet. Ha det bra Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Oj va mysig blogg, mycket att titta på det är alltid kul. Jag gillar lo.n med leka tillsammans =)

  Det var jätte roligt att du ville komma till norrfjärden och scrappa med oss. Jag hoppas du gör om det den 28 feb-1 mars det blir samma lokal (redan bokad) fler utmaningar priser och troligen även affärer på plats!!!!! Så boka in denna helg!
  Hade gott kram Catarina "keytan"

  SvaraRadera
 5. Oooh jag måste också prova på diamond fold, det blir sååå snyggt! Och vad läckert det blev med OA-papperen! ♥

  Glad att du gillade RAK:en, även om jag gärna hade gett bort lite vackrare stämplar än de som ungarna kladdat med...!

  SvaraRadera