måndag 16 mars 2009

Många bidrag

Först ett par äldre alster, ett bebiskort till lille Sigge med October Afternoon Detours papper och QK Jolly, som jag ändrat uppfattning om än en gång, det är fint. Mycket fint. Speciellt när man stansar i dekorgummi. Noterar på köpalistan: Dekorgummi. Därefter en LO, Saknad, med foto från min mormors begravning, som legat länge på scrapbordet. Den var svår och tung att göra, både layoutmässigt och mentalt. Men nu är det gjort. Och jag blev nöjd. Jag har använt Creative Imaginationspapper, MM Tiny Alphas samt QK Cosmopolitan och Jolly.


I lördags hade vi vår Pitepysslarträff och då blev det ett par layouter och ett par kort gjorda mellan alla fikapauserna.

*Grattiskortet är mitt bidrag till Grodans månadstävling. Kortet är baserat på Crate Paper Lemongrasspapper, Glittercuts och MM Tiny Alphas.
*Blomkortet är mitt (vinnande -yey!) bidrag till Brunkullans tävling Vårlängtan. Även här har jag Crate Paper Lemongrass Glittercuts. Enkla att använda och mycket dekorativa.
*Hoppla pålle är mitt bidrag till Scrappiz skissutmaning. S*E*I Dill Blossompapper, QK Lemonade och Magnolia, samt alfastickers. Denna layout känns lite tom, jag får se om den kommer att få lite mer dekorationer och någon journaling lite längre fram. När jag packat upp efter träffen. Kom gärna med förslag.
*Tomteluva är en lift av Lizas Drömmar. De underbara blommorna är virkade av Pitepysslaren Suvi. Mitt eget försök till att virka blommor blev snällt sagt ett misslyckande, trots guidning av Bea. Jag får göra nya försök senare, med annat garn och en stor portion tålamod. Papper Wassail och Archaic från Basic Grey, journalingstämpel från Prima och QK Chandelier.

Spana in de wunderunderbara blommorna. Visst är de ljuvliga?!

10 kommentarer:

 1. Åh vilka läckra blommor! :)

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Jag önskar att Sverige kunde vara lite kortare så att jag kunde kommit och pysslat med dig!

  SvaraRadera
 3. Åh så vackra alster! Vad roligt att du ville lifta mig förresten! Underbara färger använde du till den layouten!

  SvaraRadera
 4. Blommorna var nog inte så dumma ändå. Har börjat "massproducera" dem nu.Super kul,när jag ser att det går att göra något fint av dem. Som vanligt jätte fina alster du visar upp.//Suvi

  SvaraRadera
 5. Japp det stämmer att det är chocolate som jag har använt till "vinter"

  SvaraRadera
 6. Vilka snygga alster! Gillar speciellt den sista! Blommorna du har där är bara sååå snygga!

  SvaraRadera
 7. Va mycket snyggt det var här!!
  Bloggstafetten är inne på spaning!

  SvaraRadera
 8. Åh så mycket läckert! Tomteluve-LO:n älskar jag verkligen! Fantastisk! Annars håller jag verkligen med Linda. *kram*

  SvaraRadera
 9. Tycker så mycket om "saknad"-layouten. Den gav mig lite välbehövlig input till att scrappa något från min systers begravning. Tack *kramar*

  SvaraRadera
 10. Vilken fin LO! Och vilken friss på Viola!

  SvaraRadera