onsdag 3 juni 2009

Sorterat & märkt

Nu har jag äntligen sorterat upp en massa saker som inte varit på sina rätta platser. Jag har ställt fram ett par tidskriftsamlare till clear stamps och bokstäver, flyttat om dekorationer, fyllt på med nya små Glis-lådor och runda Nöje förvaringskorgar. Jag har fått en stor hög med band av barnens dagisfröken S. -Tack!- och dessa lade jag i IKEAs zippåsar i en gammal IKEA förvaringskorg. Behöver jag säga att IKEA är min huvudleverantör av pysselförvaring? Favoriterna är de små Glisburkarna som passar bra även när man ska iväg på träff. De går perfekt ner i min Dramatenväska (från CO, den från IKEA kraschade jag). Vilken är din bästa förvaring?4 kommentarer:

 1. Vad bra din städning blev! Visst är det skönt att få det rent!

  SvaraRadera
 2. Det är bra för scrapinspirationen att städa och gå igenom saker. Du har verkligen en mysig och organiserad pysselhörna. Kram!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt du har!
  Jag håller som bäst på att göra en egen lista över förvaringslösningar som ska inhandlas på IKEA. Glis och Nöje ska jag kolla upp lite närmare, tack för tipset!
  Kram Dollan

  SvaraRadera
 4. Åh, så härligt det ser ut! Du har inte lust att komma över till mig nån kväll?! Man blir riktigt sugen att scrappa när man ser din välordnade arbetsplats!

  SvaraRadera