onsdag 17 juni 2009

Två barn och en mamma

Jag har de finaste och charmigaste barnen, i fall ni inte visste det. Vårvinterbilderna verkar inte ta slut, så det är bara att ta sig i kragen och scrappa dem nu innan jag påbörjar vårens och försommarens foton. Det goda med det hela är att jag scrappar sommarfoton mitt i vintern, då man längtar till sol och ljusa dagar. Finaste Vidar är en lite anna-annorlunda layout, då jag klippt ut motiv från ett papper, i detta fall träd och en uggla. Inte vanligt för otåliga mig. Men eftersom att jag edgescrapade kanterna behövde jag inte vara superpetig. De läckra papprena är Kaiser Craft What a Hoot, knapparna kommer från MME och alfabetet är QK Storybook. Skissen jag gjorde layouten efter var Svensk Scrapbookings månadsskiss.
I lördags var jag en kort sväng på pysselträff och då gjorde jag denna enkla layout, Charmigast, med två olika Wassailpapper från Basic Grey, lite blingpearls, ett organzaband och QK Chick-a-Dee. Också denna LO är gjord efter en skiss, men denna skiss kommer från Veckans Skiss.
Här kommer mamman till de fina och charmiga barnen, dvs jag. Gamla Très Joliepapper från MME till ett gammalt foto av mig själv.

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara LO:s!!! Jag hoppas att det går vägen för dig med det som du har gjort! :D

    SvaraRadera
  2. Sååå fina!!Den första gillade jag extra. Träden är en underbar detalj! :D

    SvaraRadera