söndag 10 januari 2010

Projekt: Spillpapper

Jag har en utmaning till mig själv under 2010 och det vore kul om du också hänger med på den. Utmaningen går ut på att använda spillpapper oftare, framförallt gamla spillpapper, för att minska högen som verkar föröka sig okontrollerat. Får jag med någon gammal dekoration också så är det en bonus.

För att komma igång med den första spillpappersprojektlayouten (jag älskar långa ihopskrivna ord :) så plockade jag fram flera Primapapper, matchade ihop dem och började att skära, klistra och dekorera med gamla blommor (bonus!) och pearl maker. När jag var nöjd med hur grunden på layouten såg ut, så satte jag mig och valde ett fotografi. Då hade jag helt plötsligt flera foton som matchade, och jag som trott att jag inte hade ett enda. Med fotot på plats så fixade jag rubriken och dekorerade klart med fyrkantinga blingbrads som matchade hårspännet. Det var riktigt roligt så jag fortsatte på samma sätt med två layouter till.

Papper: Prima Blommor: Prima Bokstäver: QK Miss Muffet, Strawberry

Papper: Basic Grey Marrakesh Bokstäver: QK Chicken Noodle, Storybook

Papper: Fyra-fem olika serier från Basic Grey Bokstäver: QK Jolly, Chick-a-Dee och MM Tiny Alphas

2 kommentarer:

  1. När min pyssellust återkommer så hakar jag gärna på din utmaning. Det kan vara ganska kul och utmanande att försöka få ihop något av alla olika bitar man har liggande.
    Kram / Dolores

    SvaraRadera
  2. Tur att du finns, så att man kan få inspiration. Jag har nyss sorterat alla mina spill bitar till ha kvar/inte ha kvar högar.
    Men nu ska jag försöka hänga på ditt tips. TACK ANNA!

    SvaraRadera