tisdag 1 juni 2010

Återvinning

Först ut är ett beställt bröllopskort. Tagen, urklippt från ett Piondesignpapper, är markerad med datum för bröllopet.
Papper: Förgät mig ej från Pion design Bokstäver: QK Holiday Övrigt: Pearl maker, Glossy Accents

En layout som legat till sig på pysselbordet ett tag, scrappandet hamnade lite på sidan, då jag har fått flera uppdrag att göra kort till diverse födelsedagar och andra trevligheter. Den var i princip klar, men saknade rubrik. Efter en shoppingtur kom jag hem med flera barnplagg från Cubus och på dem hängde några söta tags med öljett. De var så fina att de åkte ner i dekorationslådan, syrafria eller ej. Bra återvinning alltså. Layouten är inspirerad av en utmaningsskiss på Magdas forum.
Papper: Cosmo Cricket Bokstäver: Stickers från Jillibean Soup, QK Heidi Swapp Handwriting Övrigt: Pärldekoration från Jenni Bowlin, barnklädeslapp från Cubus

2 kommentarer:

  1. Kort blev så vackert och LO´n så härlig med orangea nyanser. Carita

    SvaraRadera
  2. Jag brukar rätt ofta klippa bort tagsen och använda på mina layouter och kort. Det där med syrafritt är jag inte så kinkig med... Känns helt rätt att använda upp gammalt material. Brukar ha projekt lite nu och så då jag BARA använder gammal skåpmat. Att det är gammalt spelar eg ingen roll tycker jag - så länge det är papper och dekorationer man gillar.

    SvaraRadera