fredag 24 februari 2012

Kort med prickigt hjärta

Det här hjärtat gjorde jag av "hålslagsprickar". Först markerade jag ett hjärta på ett papper, kletade dit lite Glossy Accents, och tryckte fast prickarna eftersom. När jag var nöjd med formen på hjärtat så täckte jag allt med ett tjockt lager Glossy Accents.


1 kommentar:

 1. Åh, det här tjocka, härliga hjärtat gillade jag verkligen! Det här är konst när den är som bäst - man har själv skapat något som man kanske inte ens sett tidigare och så blir det som det blir.
  Det gillar jag!

  Ville bara tala om här (istället för att svara på din fråga på min egen blogg) angående det där alfabetet jag använde till ordet "goding" på min LO till tävlingen. Det är ett alfabet som heter Katie Grand och det är jättestora bokstäver som man får stansa ut en och en. De är skitläckra! Såg att det alfabetet (både stora o små bokstäver) kostar 699 kr här i Sverige. Jag lyckades få tag på det av en slump via Ebay för 17 dollar!!!!! Den du!!! Det var en tjej som "städade" i sitt pyssel o inte använde detta alfabet. Jisses, och jag som använder det jättemycket nu. Det är superbt! :o)
  Önskar dej en fin måndag!

  / Fröken V

  SvaraRadera