lördag 11 januari 2014

Skidtur

Jag gjorde en layout till Hobbyworlds januariutmaning, med några bestämda ingredienser.
 • 1 rubrik - skidtur
 • 2 foton
 • 3 tags - uppträdda på twinen, en är pytteliten.
 • 4 mönstrade papper - två från Lilybee; det rosa med hjärtan och det med trianglar samt två 6*4" från Fancy Pants, de precis bakom fotona.
Man ficka använda andra dekorationer och det blev en genomskinlig, rosa Peek-a-booram från Glitz, en prickig ram från Fancy Pants, twine från MME och enamel dots, många enamel dots. :)

7 kommentarer:

 1. Åh wow! Den här layouten är verkligen HUR snygg som helst! :) Din tolkning av receptet är verkligen lyckat. Tack för att du är med och deltar hos oss på Hobbyworld. :)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Håller helt med Malin, så snygg layout! Jag gillar när de är så välarbetade utan att det blir plottrigt. Snyggt material har du valt också, några av mina favoritmärken :) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Åh, så snyggt! Färgerna och upplägget är otroligt samstämda. Vad roligt att du är med i Hobbyworlds utmaning denna månaden. Kram Katja

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig LO! Jag gillar den "nästan-monokromatiska" touchen - mycket blått som passar så bra med temat på LOn. Så fint! Tack för att du deltar i vår utmaning på Hobbyworld! :D

  Kram,
  Jeanette - Tettiz

  SvaraRadera
 5. Oh vad fin LO och vad härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 6. Supersnygg layout Anna!!!

  Roligt att du är med och tar chansen att vinna hos Hobbyworld!

  SvaraRadera
 7. Tack för att du är med och tävlar hos oss! Underbara färger på din LO och massa härliga detaljer.

  Kram Therese/Tesa

  SvaraRadera