fredag 2 januari 2015

Tio i topp 2014

Mitt scrapår har varit bra, med flera vinster i olika utmaningar. Den vinst jag höll högst, var den hos Creative Jumpstart. Creative Jumpstart är en webbkurs som går under januari månad, med bland annat Nathalie Kalbach, och den är verkligen en kickstart för inspirationen.

Under första halvåret gästade jag både kitklubben The Green Hyena, som nu lagt ner, och inspirationsbloggen ScrappaLoss. Jag har avslutat mitt uppdrag hos Allt om Scrap efter drygt tre trevliga år där. Jag har fortsatt mitt uppdrag som inspiratör hos "mina" fantastiska butiker En liten butik och Scrap-Ateljén. ❤️ I oktober kom jag med i mixed media-inspirationsbloggen Words and Paintery som bästa Marie håller i. Hon var förbi en sväng under hösten, vilket var riktigt roligt. 

Jag har fortsatt min prenumeration på Cocoa Daisys månadspaket, tyvärr har de slutat med sitt stämpelkitt som jag verkligen tyckte om.

Under året har jag även varit på två större träffar, en i Övik och en med NLS i Öjebyn.

Över till mina alster, som får mer mixed mediastyle med gesso, gelatos och stömplar. Min absoluta favorit under året var denna layout som jag gjorde i somras:

Och sedan kommer dessa alster, utan inbördes ordning:


Du räknade inte alla alster? Bra. :)

4 kommentarer:

 1. Gott Nytt År!
  Underbara skapelser du gör. Jag hittade en annan favorit http://amispyssel.blogspot.se/2014/10/ny-cykel.html Jag har scrapliftat den men inte hunnit scanna. Ska göra det nån dag så du får se. Tack för all inspiration du ger! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! ❤️ Jag ser fram emot din lift.

   Radera
 2. Fantastiskt härliga allihop!!! Gott nytt scrapår! :)

  SvaraRadera
 3. Underbara allihopa. Jag älskar kortet med räven!!

  SvaraRadera