onsdag 15 oktober 2008

Ny LO & Stellaspaket

Här kommer en layout som varit färdig ett tag, Gonattkaninen - mysig men inget måste. Det fina fotot är taget av Petra Hall. På layouten har jag använt mig av båda sidorna av det turkosblå pappret Flowering Wine ur Carefree Collection från Heidi Swapp och ett diecut papper från Pink Paislees Office Lingo collection. Nästan alla kanter är edgescrapade och fluidchalkade med Dark Brown. Texten är skriven med rubons Beach från Making Memories och QK:s Maddie Anne. De små prickarna längst ner har jag skrivit på, en bokstav per prick, och sedan lagt på ett lager med 3d-lack för att de ska matcha med daggdropparna vid rubriken. Chipboarden kommer från Stellas och de vackra höstlöven kommer från ANNAANNA.

Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket från Stellas. Jag hade beställt en absolut nödvändighet, nya skärblad till min Fiskars skärmaskin. Det behövdes verkligen, nu borde jag klara mig ett tag till. Men det roliga i paketet var ett hemligt kit till tävlingen Höstmixen. Jag lovar ett paketet var fullspäckat med ljuvligheter. Apple lace cardstock från KI, flera fina Bazziller, nio dubbelsidigt mönstrade papper, fyra papper ur serien Wild Asparagus 4 från My Minds Eye och fem ur serien Dill Blossom från S*E*I och lite smått och gott i dekorationsväg.

Här är baksidorna av de mönstrade papprena, lika användbara och snygga som framsidorna.

Jag beställde även ett hemligt kit till Cybercropen som kommer att hållas den 31/10-2/11, men det visar jag inte än. Jag kan dock avslöja att det kittet också var väl värt sina kronor.

6 kommentarer:

 1. Det var verkligen ett riktigt fint och höstigt paket, mumma!
  LO´n är ju bara fööör söt.
  Kram Dolores

  SvaraRadera
 2. Vilken fin LO, och vad massa godis du har shoppat! Inser nu att jag glömt kolla mina swirls, återkommer om det! *rodnar*

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar LO! Jättefina färger!

  SvaraRadera
 4. Wow vilket läckert paket!
  och vad mycket fint du har skapat på senaste!

  Längtar tills jag själv kommer hem och kan skapa lite!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad duktig du är på att skriva ut materiallista till dina alster. Kul!

  Ser fram emot att se vad du hittar på med allt ditt nya material:)

  SvaraRadera
 6. Oh så mycket snyggt det var i det där paketet, verkligen dina färger! :)

  SvaraRadera