måndag 26 januari 2009

Många bokstäver blir det..

Idag kom det ett kuvert från Grodans, två MM Tiny Alphabet och ett QK Storybook. Najs! Tettiz har gjort en hel del snyggt med Tiny, varav en layout till mig, så jag blev verkligen sugen på att testa dem. Många bokstäver är det, det blir inte slut på a:n i första taget. Jag erkänner - jag har verkligen fastnat för QK:s 4*8alfabet. De är så enkla att stansa med och inte blir det sämre av att QK släppt en drös nya alfabet den senaste tiden. Förutom de tre jag har, Storybook, Jolly och Chemistry så har jag spanat lite på Dragonfly och nyaste nya Supermarket, Disco & Chandelier. Disco ser lite halvtrist ut, men med skuggningen så tror jag att det kan vara en hit. Chandelier är så snyggt, men jag tror inte att den skulle trivas på mina layouter, tyvärr. Men jag kan säkert få njuta av andra som kommer att göra snygga saker med det alfabetet.
Vilket är ditt favorit4*8alfabet?
Sedan så har jag funderat på vilka fler som står på min QK-alfa-önskelista och jag tror att överst på den listan kommer nog Tangerine classic.

(som muttrar lite över blogspot och många bilder)

5 kommentarer:

 1. Vi har samma smak du och jag :-) Storybook (och Rollerskate) väntade på mig när vi kom hem från BB och de små från MM köpte jag innan jul :-) De nya alfana har jag inte hunnit få någon koll på.

  Imorgon ska jag våga mig på att testa sjalen *nervös*

  SvaraRadera
 2. Snygga alfabet! Har själv inte provat den storleken på plattorna, men när jag minst anar det kommer det ett ha- begär ;) Kram

  SvaraRadera
 3. Ja disco är jag sugen på med, gazebo och oatmeal tror jag skulle må bra här med! Men så brukar det ändras när man ser vad de andra gör.

  SvaraRadera
 4. Jag kom hem med Storybook från Gbg nu och jaghar Rollerskate, moonlight och chemistry på 4x8 innan. De ÄR verkligen praktiska! Har itne hunnit kolla in de nya ordentligt än, men supermarket ser lite kul ut tycker jag! Kanske!

  SvaraRadera
 5. Åhh din lyckans ost!! Så många fina alfabeten. Har aldrig testat de där man de ser jättefina ut. Jag är ju ute efter Phoebe jag men än har det inte nappat nånstans. Får kasnke börja kolla på annat, ser ju att det finns mycke fint på fältet nu. Ha det bra Kram Emma. PS. Jättesnygg Lo här nere

  SvaraRadera