fredag 30 januari 2009

Resten av glimten

Jag har scrappat en canvastavla åt en arbetskamrat. Tavlan levererades idag och den blev mycket uppskattad av både hon och hennes son, som är med på fotot.

Grunden är en billig tavla från Dollarstore - tre tavlor för en tia. Ett klipp. Tavlans dominerande färg matchade fotot perfekt, så det var bara att leta reda på matchande papper och valet föll på två Trés Jolie från MME. Papprena är som vanligt rivna, edgescrapade och chalkade med dark brown. Jag har premiärstansat med QK:s Storybook och premiärklistrat MM:s Tiny Alphabet (jag är fast - de är huur läckra som helst), de blurrade bokstäverna (barnens namn) är favoriten, QK Strawberry. I övrigt så har jag använt gamla knappar, blommor, organzaband och Kaiserbling.

Idag fick jag en RAK av Babsan. Ett härligt älgkort och ljuvliga svarta sammetsbrads från Creative Imaginations. Tack raraste du!


4 kommentarer:

 1. Vad fin den blev! Fäster du papperet med dubbelhäftande tejp eller krävs det något mera?

  SvaraRadera
 2. Snyggt, det blir riktigt läckert med de där små bokstäverna ska ta och testa nån gång. Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Tiny Alpha är beroende framkallande - passa dig :-))
  Väldans snygg canvas, måste nog ta och testa det nån dag...

  SvaraRadera
 4. Vad läcker den blev! Tur att jag bara kan handla på Dollar på somrarna när vi är i Hälsingland. Misstänker att jag skulle shoppa där ofta annars. (Å andra sidan tar jag ju igen det på semestern). :)
  Kram Dolores

  SvaraRadera