onsdag 4 februari 2009

Ett trevligt paket

Jag hade turen att vinna en utlottning hos Jennie, ett stort paket med en massa olika saker från bl.a. Crate Paper, Sassafras Lass, Bazzill & Jenni Bowlin. Kolla in härligheten. Det var många fina saker som jag kommer att få användning för. Tack! Nu ska jag bara se till att köpa några Prudencepapper från Crate Paper och kanske några Sassafras Lasspapper också.

Jag har fått något att scrappa om, om mig själv. Jag har gjort något som jag inte gjort på mycket länge och det är absolut scrapvärt. Tyvärr blev det inget foto denna gång, men jag ska göra mitt bästa för att fota nästa gång och jag tror rent att jag ska sno det här blogginlägget som journaling.

Brukar du scrappa om dig själv eller blir det bara barn/husdjur/resor/omgivning som scrappas? Jag är rätt usel på att scrappa om mig själv, jag tror nog att det inte är mer än en handfull layouter, av drygt trehundra, som är om mig. Dags att göra någonting åt det.

4 kommentarer:

 1. Oj vilket paket! Härlig vinst!

  SvaraRadera
 2. Hjälp vilket välfyllt paket! Det är så roligt när någon jag "känner" vinner, då vet jag att någon vinner i alla fall =) Det verkade vara väldigt fina glitter die cuts, journalingrutor gissar jag. Är det nu inte alls din stil kan du höra av dig ;) Kram

  SvaraRadera
 3. Woho vilket skojigt paket!

  Scrappar gärna om mig själv, men mer ogärna om andra... konstigt hur olika vi alla är! :D

  SvaraRadera
 4. Oj, det fanns mycket härligt i det där paketet! Grattis till vinsten!

  SvaraRadera