fredag 13 februari 2009

Alla hjärtan

Här kommer ett hjärtligt kort, beställt av min mamma. Jag hade inte gott om tid på mig. Kortet skulle bli klart på cirka 30 minuter, så det var bara att göra det så enkelt som det bara gick. Stommen är ett beige Bazzill CS och det möstrade pappret är Almond Toffee från Basic Greys serie Bitter Sweet. Hjärtligt och fint, men inte för sött. Bokstäverna är MM´s Tiny Alpha, som fick lite hjälp av en vit penna för att skapa ett par ä-prickar, och QK Maddie Anne. Övriga dekorationer är organzaband, en hjärtepin, fem blingstenar, ett par blommor och en liten bit pearlfloss. Blomman hade jag först tänkt sätta på framsidan, men det gick inte, så den hamnade på insidan.

Jag har faktiskt scrappat lite också, men ingen av de tre nya layouterna har fastnat på bild av olika anledningar, som arbete och avsaknad av dagsljus när jag väl kommer på det. Men de kommer, så småning om. Dessutom så kommer det att skapas en hel del imorgon, för då är det åter dags för vår scrapträff. Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla igen, det var ju en månad sedan sist. En stor fördel med scrapträffarna, förutom all inspiration som de ger är att man får en chans att plocka igenom en hel del saker på stora pysselbordet. Tidigare i veckan rensade jag bort och sorterade om mina mönstrade spillpapper, det kändes bra. Behöver du också rensa i dina spillpapper?

Jag har aldrig länkat vidare till någon utlottning, men denna utlottning hos Karin är helt fantastisk, så den länkar jag gärna till.

2 kommentarer:

  1. Vad fint kortet blev och vad fint ditt pysselrum är med!

    SvaraRadera
  2. Jättefint kort! Kul med ett alla hjärtans dag-kort i andra färger än rött och rosa!

    SvaraRadera