söndag 15 februari 2009

Pysselträffat

Nu har jag äntligen fotat, ljuset var inte allra bäst, men men. Pysselträffen igår var som vanligt mycket trevlig, förutom avsaknaden av en fungerande kaffebryggare. Tack mamma för att du kom förbi med presson och räddade oss.

Jag hade tyvärr inte den inspirationen som jag önskat, så jag gjorde inte speciellt mycket. Det fanns annat att göra, som att fika och titta på fina bebisar. Anna K var förbi med lilla ljuvliga Livia och Åsa hade med sig Siggesnygg.

Först ut av layouterna är pysselträfftillverkade Absolutely Adorable, en brunrosa layout med Basic Greys Bitter Sweet, en blomma med svart tyll under, två overlays av okänt märke, MME Trés Jolie rubon, rosa bling och MM Tiny Alpha.Julkort 2008, en mycket enkel layout med röd punchinella, grön AL Swirl, olikfärgade bling och Pink Paislees Holly Doodle Alpha.


Cykeltur är en S*E*I Poppy-baksidespappersspillbitslayout. Kort sagt med långt ord. Bokstäverna är S*E*I Poppy Alphas, i övrigt svart tyll, pearl floss och svart bling. Observera det snygga hörnet nere till höger, Vidar har varit framme med saxen. Tur att han nöjde sig med det lilla.

Har du gjort någon LO utan mönstrade papper på senaste tiden? Lägg gärna en länk till den i din kommentar.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina LO:er du har skapat. Jag har en utmaning till dig i min blogg !

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Jag gillade cykelturen bäst! Så läckert med tyll!

  SvaraRadera
 3. Så mycket fantastiskt fina LO:er och kort du gjort sedan jag kikade in här senast! *kram*

  SvaraRadera
 4. tack för komentaren och tack för erbjudandet ! tror att det endå gick ganska bra på provet, men det vet man ju inte förren man får tillbaks det =)

  SvaraRadera