söndag 1 mars 2009

Träff utan träff

Denna helg är det scrapträff, modell större, i Norrfjärden, drygt 40 deltagere och två butiker. Jag deltog i den förra träffen som Keytan och Erica arrangerade, men den här gången satte vädret stopp för min del. Det var ett alldeles strålande nästan-vår-väder, så jag och barnen packade in oss i skoterpulkan, M satte sig på skotern och vi for ut på årets första skoterutflykt. Vi njöt av späda solstrålar, varmt kaffe och goda hamburgare, sådär gott som det bara kan smaka när man är ute.

Träffen lockade ändå, så jag och store V åkte dit för att shoppa lite och träffa trevliga människor. V satt vid ett bord och åt sin smaskiga pastasallad och pratade med damerna runtomkring medan jag kikade runt i pappersställen. Jag tror att vi hade lika trevligt båda två. Min önskan var att ramla över ett BG Marrakech Collection pack och ett par Crate Paper Prudencepapper. Tur hade jag och önskningarna fick följa med mig hem, tillsammans med fyra BG Porcelain i gröna toner och några CS, en MM Edge Scraper och en Primablingswirl. Tyvärr hittade jag inga BG Marrakech-brads, men jag får leta dem på annat håll istället.

På scrapbordet just nu: En knappt påbörjad layout med barnens nye kusin med Maja Design Skogspromenadpapper. Jag hoppas, hoppas att jag kan göra den färdig snart, det går lite segt med scrappandet just nu. Mitt mål är att få med ganska många utstansade bokstäver, eventuellt blir det QK Strawberry, Chemistry och Phoebe. Appropå QK så har de än en gång släppt ett finfint 4*8 minialfabet med hög vill-ha-faktor; Chick-a-Dee.

2 kommentarer:

 1. Det låter som att ni hade en trevlig dag!

  SvaraRadera
 2. Tjoho
  bara inne o småglor lite på vad för stil du har :)
  ojoj hoppas du inte blir besviken på våra
  kram M

  SvaraRadera